Wednesday, May 2

Balek Kampung

 


hello hello blogger's ,

macam mana kamu hari ini

ada sihat kaa

#ehh kenapa aku cakap macam bangla dah ney , hihii ,

harap harap anda sihat selalu lah yeh , kamu nak tahu tak chichi baru jeh balik dari kampung ney haa .

Balik balik jeh dok kemas rumah lepas tuh bukak laptop , takde kerja lain dah . Ney jelah aku punya kerja harian . study tak nya ,pdahal dah nak exam dah ney .

Mati ah aku kalau aku tak study . aku nak jawab ape nanty , haishhh #mengeluh kejap# kawan kawan yang lain semua

dah study aku jeh tak start start lagi ney haa .

InsyaAllah lepas ney aku start study .


korang nak tahu tak aku balik kampung kejap jeh pun tapi rase macam

lama tau duduk kampung yelaa duduk dengan family dan My Love kan ,

macam tak percaya jeh si dia ikut chichi balik kampung .

Happy sangat sangat

pergi tengok sedara sakit lepas tuh pergi
kolam ayer panas dekat Alor Gajah, Gadek .
First Time g selama 18 tahun balik kampung , tak pernah pergi sana .
best gilee kolam kat situ ,
rasa nya ni jeh kot aku nak share
hope korang layan ahh gambar gambar yang aku nak post kan ney .



Kisses Myspace Comments DI RUMAH NENEK 


SAYANG WITH MY MOM 


MY GRANDMA AND MY MOM 


JUST YOU IN MY HEART 



MY FAMILY 

Kisses Myspace Comments

I Love You, I Love You from the bottom of my heart. 
When i close my eyes, 
i see only you. When i open my eyes, i want to see you. 
You are in my heart and I Really Love You.