Monday, April 23

FinaL Exam is Coming !!


heyy Blogger's sekalian:r:
hari ini chichi nak beritahu yang chichi masak tau , 
hihii <suka >
nak tahu tak chichi masak ape , 
okey chichi masak ayam masak merah  untuk hidangan chichi , 
Bf  and BFF -Zetty-  . 
Lame dah tak memasak untuk orang ni haa :face26: 
yelaaaa , duduk rumah mak jeh yang masak ni dah 
duduk bujang ney kena lah masak sendiri kan ,  Sedap :face26:
~~ cewah duduk bujang konon ~~ 
okey lah ~~
act , bukan ini yang chichi nak kongsi 
dengan kamu semua Chichi nak beritahu disini bahawa Chichi 
dah nak Final Exam , Wahhh , takutnyaa banyak 
benda nak kena cover balik . 
Banyak dah benda tertinggal subjek . 
Apa nk jadik lah dengan aku ney :face47: . 
Makin malas dah aku ney haaa . 
Mintak-2 lah pointer still maintain . 
Kalau pointer turun malu wehhh :b: , 
Chichi dah janji pada diri Chichi yang 
Chichi akan buat yang terbaik final nanty . 
Acong  pun dah janji dengan Chichi  supaya dia 
nak study leklok and dapatkan pointer yang tinggi . 
Supaya sama-2 boleh naik ker pentas untuk mengambil Anugerah lagi 
Yeahhhhhhh !!  
Insyaallah Sayang we can do it . 
Start Final maybe 7hb and habiz Final on 17hb, 
Maybe ??? 
sebab jadual akan ditukar . 
TQ !!
JUMPA LAGI !! 

No comments: