Wednesday, March 28

Balik Johor :)

20 March 2012 - 23 March 2012 ..


:h: Hello you ollz :r:  how are you :s:  
kenapa ehh dengan tarikh yang terpapar diatas ni ?? 
haaaaaaa, chichi nak cerita sikit dekat korang semua ni , 
tarikh ni lah chichi ikut Acong aka Biyy balik kampung di Johor Bharu lol :q: 
dekat Fleda Mas rasa nya , tak berapa tahu sangat Johor ney . 
Yelaaa , tk biasa kan sana kan . 
ada sedara mara dekat sana cuma tak berapa rapat lerr :p: 
so taktahu lah area sana kan , btw mase Chichi g JB best gilee, 
yelaa mana tak nya atok dia sume sporting gile . :face26:  malu dibuat nya . 
merata tempat kami jalan . 
pegi Desaru Beach lepas tuh g mana tah taktahu nama tempat dia . 
ikut jeh diorang bawak g mana , 
#kalau dorang tinggal kan aku kat memana aku tktahu nak balik dah
HAHAA . mrgreen  :r: saja bergurau .. 
macam boring jeh aku cerita ney , 
mesty korang nak tengok gambar gambar semasa chichi kat JB kan ?? 
kejap yeh , 
chichi upload gambar mase kat JB ~~~ 


Semasa nak gerak pergi JB :119:

 
Family Biyy  :119: 


Macam Ombak Rindu Tak :s::120: :) 

ney lah serba sedikit gambar di JB , kalau ada apa apa chichi akan update yeh , 
don't worry about that . chichi akan update :95: :119: 

##Okey lah , kita jumpa lagi yeah . 
Insyaallah Masa akan Datang :119:




No comments: