Thursday, March 15

Anugerah Dekan !

Photobucket  

hey hey hey Blogger's ! ! wahh , tengok macam seronok jeh ney kan , sebab ape ehh ?? mesti korang dah tahu kan . korang tengok tajuk ney pon korang dah tahu kan . Saya dan rakan rakan dapat Anugerah Dekan pada Semester 1 ! Hopefully , Semester 2 dapat lagi Anugerah Dekan . Bila nama dipanggil ke pentas untuk mengambil sijil dan jugak Hadiah yang diberi oleh Kolej Poly-Tech Mara . Diri ini terasa berbangga . Thank You pada Lecturer yang mengajar saya , memberikan segala ilmu yang ada pada kami . 





























serba sedikit gambar kami !!!

No comments: