Wednesday, March 28

Balik Johor :)

20 March 2012 - 23 March 2012 ..


:h: Hello you ollz :r:  how are you :s:  
kenapa ehh dengan tarikh yang terpapar diatas ni ?? 
haaaaaaa, chichi nak cerita sikit dekat korang semua ni , 
tarikh ni lah chichi ikut Acong aka Biyy balik kampung di Johor Bharu lol :q: 
dekat Fleda Mas rasa nya , tak berapa tahu sangat Johor ney . 
Yelaaa , tk biasa kan sana kan . 
ada sedara mara dekat sana cuma tak berapa rapat lerr :p: 
so taktahu lah area sana kan , btw mase Chichi g JB best gilee, 
yelaa mana tak nya atok dia sume sporting gile . :face26:  malu dibuat nya . 
merata tempat kami jalan . 
pegi Desaru Beach lepas tuh g mana tah taktahu nama tempat dia . 
ikut jeh diorang bawak g mana , 
#kalau dorang tinggal kan aku kat memana aku tktahu nak balik dah
HAHAA . mrgreen  :r: saja bergurau .. 
macam boring jeh aku cerita ney , 
mesty korang nak tengok gambar gambar semasa chichi kat JB kan ?? 
kejap yeh , 
chichi upload gambar mase kat JB ~~~ 


Semasa nak gerak pergi JB :119:

 
Family Biyy  :119: 


Macam Ombak Rindu Tak :s::120: :) 

ney lah serba sedikit gambar di JB , kalau ada apa apa chichi akan update yeh , 
don't worry about that . chichi akan update :95: :119: 

##Okey lah , kita jumpa lagi yeah . 
Insyaallah Masa akan Datang :119:




Sunday, March 25

Send Mum for Umrah...


Jumpa lagi kita pada entry kali ini . 
Hello blogger's Sehat ker  :s:  
Chichi nak bagitahu ni yang mak :95:Chichi  nak ker Umrah bersama sama makcik and pakcik Chichi . Act , tktau nak cerita macam mana , huhuu . hari ape tah mak g , 
tk silap Chichi hari selase 20 March 2012 mak g . 
Chichi amek cuty waktu tuh yelaa , :face26: :119:
mak nak g Umrah kan takan taknak balik tengok mak kot . 
So , Chichi balik lah dengan Acong  sekali lol . 
kami hantar dekat KLIA jeh lah nampak gaya nya , 
sebak hati kami lihat emak :95: pergi , 
InsyaAllah mak balik dengan selamat . 
Chichi harap mak :95: mengerjakan 
Umrah dengan sebaik baik nya , 
harap mak :95: sihat semase disana , 
Chichi kat sini ni risau kan mak :95: .



 FAMILY SAYA BERSAMA SAYANG 



 WITH MY LOVE 

 


  ADIK QAIRA QALISYAH 
ADIK FIRDAUS 





 FAMILY 



Thursday, March 15

Anugerah Dekan !

Photobucket  

hey hey hey Blogger's ! ! wahh , tengok macam seronok jeh ney kan , sebab ape ehh ?? mesti korang dah tahu kan . korang tengok tajuk ney pon korang dah tahu kan . Saya dan rakan rakan dapat Anugerah Dekan pada Semester 1 ! Hopefully , Semester 2 dapat lagi Anugerah Dekan . Bila nama dipanggil ke pentas untuk mengambil sijil dan jugak Hadiah yang diberi oleh Kolej Poly-Tech Mara . Diri ini terasa berbangga . Thank You pada Lecturer yang mengajar saya , memberikan segala ilmu yang ada pada kami . 





























serba sedikit gambar kami !!!