Sunday, February 12

Yeah kami sedang menghafal step .


Kami semua tengah belajar menari   untuk event kami ney haa . 
Ney laa step yang akan kami
 buat , hope mereka semua enjoy lah yek , btw , Susa gile nak ikot step ney haa . 
Ketua nyek Iema . 
Tunggu jelaa ape yang kami akan buat , pasty enjoy ah nanty . suree :r::119: tak tipu nyek , 
aku ngn dak
 dak rumah semua yang akan beraksi atas pentas :face42: , 
bersama sama ketua kami Iema Sayang  
dea lah yang akan mengajar kami untuk menari .  
best jugak menari ney walaupon badan aku
 keras gile en , HAHAA Tapi takpe , kite berlaja kan , 
tak salah pun kalau kte berlaja sesuatu
Janji bende tuh fun gile boleh hilang kan tension semua kan , 
lagi lagi date yang akan kami pergi tuh lepas mid term 

No comments: