Thursday, February 23

Sambutan MaulidurRasul .

Good morning peeps !!
hari ni ada sambutan MaulidurRasul 
tapi aku ngn housemate tak pergi pun ,
 malas nak berarak dengan cuace tengah panas terik ni haaaaaaaaa , 
tapi tkpe ahh , InsyaALLAH next time kami pergi yek . 
ni semua anjuran Kolej Poly-Tech Mara . 
jarang anjuran Kolej kami semua join , malass ler nak join . 
Essshh ! 
bukan buang mase lol , tp entaa ahh . 
malas jeh rase nyek nak join durg , hehee , takpe lah , 
ramai lagi yang join tuh , 
bukan maty pon kalau kami tak pergi kan .

No comments: