Thursday, February 23

Sambutan MaulidurRasul .

Good morning peeps !!
hari ni ada sambutan MaulidurRasul 
tapi aku ngn housemate tak pergi pun ,
 malas nak berarak dengan cuace tengah panas terik ni haaaaaaaaa , 
tapi tkpe ahh , InsyaALLAH next time kami pergi yek . 
ni semua anjuran Kolej Poly-Tech Mara . 
jarang anjuran Kolej kami semua join , malass ler nak join . 
Essshh ! 
bukan buang mase lol , tp entaa ahh . 
malas jeh rase nyek nak join durg , hehee , takpe lah , 
ramai lagi yang join tuh , 
bukan maty pon kalau kami tak pergi kan .

Sunday, February 12

Yeah kami sedang menghafal step .


Kami semua tengah belajar menari   untuk event kami ney haa . 
Ney laa step yang akan kami
 buat , hope mereka semua enjoy lah yek , btw , Susa gile nak ikot step ney haa . 
Ketua nyek Iema . 
Tunggu jelaa ape yang kami akan buat , pasty enjoy ah nanty . suree :r::119: tak tipu nyek , 
aku ngn dak
 dak rumah semua yang akan beraksi atas pentas :face42: , 
bersama sama ketua kami Iema Sayang  
dea lah yang akan mengajar kami untuk menari .  
best jugak menari ney walaupon badan aku
 keras gile en , HAHAA Tapi takpe , kite berlaja kan , 
tak salah pun kalau kte berlaja sesuatu
Janji bende tuh fun gile boleh hilang kan tension semua kan , 
lagi lagi date yang akan kami pergi tuh lepas mid term 

Friday, February 10

Happy Birthdayy Capit :)




On your Birthday today ,   :face42:   :q:
I wish and pray to God that we always have times when we understand .
the words between the lines and the unsaid sentences in a conversation . 
I pray that talking and verbalizing never destroys our friendship . 
Happy Birthday   :q:
kau ahh bestfriend aku , kau jage diri leklok yek :119::q:
kau tahu tak aku rindu kau cry , aku sayang en kau  
tapi bila kau dah ade kekasih hati ni kau makin jauh dengan aku . kenape yek:face47: :s:
kau tk rase ker ape yang aku rase sekarang ni haa :s::s:
yeee, mang dea kawan aku jugak , aku tak patot rase jeles cmney . 
tapy nak buat cmna nak , dulu kite rapat , 
sekarang dah :22: rapat . ape cer en :s: 
entah lahh, dulu kau ade awek pon kau takpena lupe en aku , 
tapi sekarang ni kau ngn awek kau aku jelea gile . entah ahh wey :face47:

Happy birthday wey 


Happy birthday Sya MNG



Side by side or miles apart
True friends are always close to your heart
Whether you're turning five or fifty-three
 You know that I'm a true friend 
because you're here beside me
I'm here, right now, on your special day
So lets give a cheer for you, hip, hip, hooray!






  •  I'm so lucky to have a friend like you. Happy Birthday!
  •  I will stay with you through and through forever and ever
  •  We will be friends until the end.