Wednesday, January 25

Yeayyy Balik Kampung :D

 السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

21 JANUARY 2012 

aku sampai  KL 19 January 2012, besuk nya ayah aku pon ajak balek kampung  , 
aku pon nak taknak aku kena jugak ikot dorang balek , 
dah lama aku tak balek kampung ney haa , 
jumpe nenek tpi kan aku balik sebab aku nak jumpe sidiaa , hehee . 
tapy takpee ahh . nak buat cmna en , 
dapat jugak aku jumpe nenek , lepas rindu aku kat nenek aku :72: :119:
lame jugak aku balek kampung , 4 hari aku stay sana .
wohaaaaa, gila ahh mati kutu aku stay sana . 
nasib baek lah kat kampung tuh banyak durian , 
rambutan so ade jugak lah kita aktiviti nak buat something kat skampung kan . 
tkde lah boring sangat biggrin  kan kat kampung . ehh ehh !! 
bukan jeh duduk jeh kat rumah , kami semua g rumah sedara mara , 
jalan jalan ahh and so on . hehheee , tkde idea lah . haiyooo

#sorry ahh kalau belog aku tk menarik :b:




No comments: