Wednesday, January 25

Yeayyy Balik Kampung :D

 السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

21 JANUARY 2012 

aku sampai  KL 19 January 2012, besuk nya ayah aku pon ajak balek kampung  , 
aku pon nak taknak aku kena jugak ikot dorang balek , 
dah lama aku tak balek kampung ney haa , 
jumpe nenek tpi kan aku balik sebab aku nak jumpe sidiaa , hehee . 
tapy takpee ahh . nak buat cmna en , 
dapat jugak aku jumpe nenek , lepas rindu aku kat nenek aku :72: :119:
lame jugak aku balek kampung , 4 hari aku stay sana .
wohaaaaa, gila ahh mati kutu aku stay sana . 
nasib baek lah kat kampung tuh banyak durian , 
rambutan so ade jugak lah kita aktiviti nak buat something kat skampung kan . 
tkde lah boring sangat biggrin  kan kat kampung . ehh ehh !! 
bukan jeh duduk jeh kat rumah , kami semua g rumah sedara mara , 
jalan jalan ahh and so on . hehheee , tkde idea lah . haiyooo

#sorry ahh kalau belog aku tk menarik :b:




Monday, January 23

Thanks KS !

BEATS ?
OH GOD !!! 20 January 2012 3pm - 
Mention nama dea kejapp @kak Sarah Gift tok aku weyy , 
dalah warna Purple , warna kegemaran aku pulak tuh , 
aku tak sangka dea baek sampai macam tuh , 
aku tkpena mintak pon dea beats ni haa , aku tahu mahal , 
aku sendiri tk mampu nak beli nyek . 
btw , thanks akk !! adik hargai nyaa :D
akk , adik tak sangka adik akan dapat beats . 
sebab tuh semua angan angan tapi tk sangka lak akan jadik kenyataan .
hehee , thankss again !! 





Thursday, January 5

Last Day Kerja


:h: Hello you ollz :r: 
how are you :s: 
Dah hampir sebulan lebih aku bekerja di Butik Mango :55: Sunway Pyramid . 
Banyak pengalaman yang aku dapat di situ , rase berat hati tapi aku terpaksa berhenti kerja kerana aku ingin melaksanakan tanggungjawab aku sebagai anak dalam keluarga yang sederhana dan adik bongsu daripada 6 orang adik beradik . Aku takan kecewe kan keluarga aku kerana aku sahaja harapan yang mereka ada . 
Semase aku bekerja di Butik Mango aku dapat seorang kawan yang terlalu baik sekali dengan aku , even kami baru sahaja kenal tetapi aku rasa macam sudah lama aku berkawan dengan 
dia , Siapa kah gerangan yang aku maksod kan ini , ini laa wajah dia . 
Syaziatul ataupun dikenali sebagai Sya  :95:
Dea ney seorang yang sempoi ahh :face26: ore kelate lol dea ney , heee, 
tapi dia ni tak macam orang kelate pun , 
aku senang bile berkawan dengan dia ney , dia baek orang nya :h:
apa apa aktiviti kami sentiase bersama , lepas ney aku dah berjauhan dengan dia , :face47: :r:
sebab aku dah nak balek Kota Bharu dah ney haa . Aku dah nak balek 7 January 2012 . 
Lagi 2 hari jeh aku nak balek KB , sedihh nyek nak tinggal en orang orang dekat sini :face47: , 
yelaa lame bercuti kan malas lah nak balik , walaucmna skali pun aku kena jugak balik . Mase depan aku tuh , berat hati kaa apa kaa, tetap kena balik . :face47: :r:

Monday, January 2

New Year 2012 !!





Masih tk terlambat lagi untuk aku say 
HELLO NEW YEAR 2012 !!!
yeahh ! malam new year yang sial ! kenape sial lak yek ?? 
yelaaa , aku baru balik kerja dengan abang Joe , Epul , Sya , and Miraa . 
tahu tak kami balik jeh teros kami kerna baling ngn mercun , erghhhh !! DAMN !!! 
Cam Gampang lahh !! tak pasal pasal jah kaki aku kerna Mercun , and akan berparut jugak kaki aku ney haa . Setan nyek keling babi , nasib lah aku tk perasan siapa yang baling mercun tuhaa . mane nak perasan siape yang baling kan , ramai kot malam new year tuh . mang tk perasan pun lerr , saket gile kot kena mercun tuhaa . yelaaa, terkejot en mercun depan mata , sampai kaku aku tgk mercun tuh and tak sempat nak larik tak sampai 5saat mercun tuh dah meletuppp !! erghhhhhhh !!! Nasib baek lah kena kaki aku kalau kena muka kaa ape kaa, erggh !! Hodoh suda muka aku kan , THANK GOD !! actually tuh jeh i nak shared dengan korang , 
BTW , keling tuh memang babi . FULLSTOP !!! k bubyyee !!