Tuesday, August 16

assignment ohhhhhh assignment


           da mula start buad assigment daaa, ni da masuk 4 assigment da kene buad .
nak tau er subject ape kene buad :s::s:  lau chichi btau macam laa kurg tahu kan :s: hehe , tape laa chichi btau jelaa yee .  pepandai kurg laa  yee mrgreen SPORT SCIENCE , TOURISM , ARAB , MICE . hmm , banyak kan . tapy aku blur laa buad bende alahh ney , macam susa jee , masalah nya dri sini ney laa yang kene score banyak markah , grrrr =,='
masalah jugak kan jadik seorang pelajar ney , hehee , 
tape tade bnde yang senang kt dunia ney kan , kene jelaa terime dengan redha biggrin
mase sepann tuu weh , aku takan sia sia kan parents aku , cewahhhh . 
INSYAALLAH biggrin    pash ney da mule start exam pulakk , bertimbun timbun dea datangg , heheee


No comments: