Tuesday, August 23

YAHOO !

ehhh , suda tibee mase nye untuk saye 
pulang ker halaman rumah saye :95:
betape Gembira nya haty ney sampay kan aku tidak terkate apa apa pon 
hanya allah sahaja yg tahu mcm mane aku rase skrg ney . 
fuhhhh ,
besuk aku bertolak dri kelantan pukul 9 , 
makne nye aku kene g tesco awal laaa
ehhh, kenape dengan pergy tesco kan :s::s:
ade kene mengene ker bas ngn tesco :120::120:
heee , bukan ape laaa . perhentian bas dekat ngn tesco sanee tuu , 
tatau laa aku ape name nye :131:
HAHAA 
name jee stay sinie da hampir 2 bulan tapy aku tatau papee pon 
pergy kolej , balek kolej . ituu sahaja yg mampu aku buadd :131:
lagipon tempat org kan , malas laa nak kua sane sinie , 
mcm takottt jee kt sinie
kalau kt Selangor bolehh laa aku buad . 
kat sinie mcm taley jeee .
hmmm , bahayaa kan . pape jadik susaa kan :131:
act da tatau nk ckp ape daa ney . huhuu .


*nak balek rumaa cepat:)

LAST PAPER :D

da habes pon paper :face26:
habess jee jawab kertass soalan tuu aku pon kelua dri dewan peperiksaan
legaa rase nyaa . kalau tidak kepale ney dok memikir kan pasal exam jee .
cewahhh , macam laa pandai sgt lol 
koyaa sungguh aku ney 
hehheee, tape laa sesekaly kan . 
nak buad mcm mane kan , 
tetibee memalam gnie nak poyo sikit .  :131:
tapy taley jugaak seronok sgt kan , heee .
result tuu tatau dpt cmna 

*esukk BALEK KL !!! YAHOOOO ! lollol  :face42:

Tuesday, August 16

assignment ohhhhhh assignment


           da mula start buad assigment daaa, ni da masuk 4 assigment da kene buad .
nak tau er subject ape kene buad :s::s:  lau chichi btau macam laa kurg tahu kan :s: hehe , tape laa chichi btau jelaa yee .  pepandai kurg laa  yee mrgreen SPORT SCIENCE , TOURISM , ARAB , MICE . hmm , banyak kan . tapy aku blur laa buad bende alahh ney , macam susa jee , masalah nya dri sini ney laa yang kene score banyak markah , grrrr =,='
masalah jugak kan jadik seorang pelajar ney , hehee , 
tape tade bnde yang senang kt dunia ney kan , kene jelaa terime dengan redha biggrin
mase sepann tuu weh , aku takan sia sia kan parents aku , cewahhhh . 
INSYAALLAH biggrin    pash ney da mule start exam pulakk , bertimbun timbun dea datangg , heheee


Friday, August 5

Happy birthday DD SAYANG








Your love and care, has built my world. Without you, I am not me.
May you get all you want, and even more. Happy Birthday to my love. 
Enjoy your day.
I wish to smother you with love and care. May God bless your life and pour all his love and warmth on you. My soul, my love, I wish you a very Happy Birthday .


You mean a lot to me and your true love and care is the reason. 
On your birthday, 
I wish to thank you for your support. 
Happy Birthday.

On your birthday, I wish to a life full of love, fun and dreams.
 I am always there for you, my sweetheart. 
Happy birthday.
I LOVE YOU DD SAYANG !

kunaa :)





:h: Hello you ollz :r: how are you :s:
haaaa , siape ney ?? okeyy Haii Kunaa :)  :95:
comel kan dea ney . dea teman lame aku weh ,  :face26:
sejak standard 3 lagy lau tk silapp sayaa :) 
dea ney suke sgt rendah en diri , kate gemuk laa , tk cantek laa ape laa  .
sume tuu tk penting laa cik Kuna , yang penting haty kite yang suci biggrin
walaupon kite pernah ade salah faham sikit mase form 4 laluu , 
aku tetap anggap kau kawan aku . tuu citee lame kan , 
buad ape nak di kenang kan lagy . tol tak biggrin  mase school rendah 
maen handball sesame , hockey sesamee , volleyball sesame , sumee laa sesamee .
hee , dea pandai sikit darik aku , hee, sikitt jee ,
tak banyak mane pon :131:  tapy kart school menengah tk rpt daa , heee, 
KENAPE ??  confused
entahh laa, maybee nak buad haluan masing masing kott , :b:
lau tk besame jee kami . bestie jugak laa duluu . 


#RENDU GILE TIME TUU , KUNA , CHE'A , NATIE , JIJAH , ALANG , CHUA , KE'AH , 
(siape kah mereka ney sume , durg ney sume kwn baek aku dulu . 
tpy nek school menengah sume berpecah , but , aku nagn NATIE AND JIJAH still contact)  
 MISSYOUU GUYS:h::h:

Happy 18th Birthday Lil'Brother !



TODAY ,
I wanna wish my beloved Little brother a HAPPY BIRTHDAY  :119:
Its your 17th birthday :119: You've waited so long for this day  ,
today is the day you always wish for. biggrin
To be an adult now , no longer child anymore.

I may not always tell you but I hope you know how special you are to me :face26:
how much I appreciate the friendship between us
And today, I hope you know all the good things I wish for you,
and all the love that's in my heart for my one and only very special brother. :h:




No matter what happen , you are still my brother and also the one and only I have. 
Wish you all the best in everything. Its time to move on your life with working life & being responsible for everything that you do. Always think twice before you do anything.
Remember family is always here for you !

#terjadik pape just call or mssg sys okeyy sayang :24:

Wednesday, August 3

aku tak kesa =,=

ape yang orang nak cakap sal aku sekaly pon aku tak kesa dah .
sebab aku tahu tuu bukan salah aku terhadap diri dea . 
dan aku tahu mulot orang tak boleh tutop 
walau cmna sekaly pon kita buad untuk membetul kan keadaan ,
OHH TIDAKK ! 
tak guna laa nak membetul kan keadaan . 
aku tahu tuu sume hanya laa membuang mase semate mate .
sebab orang dia takan percaya kata kata aku ney , aku tak kesa , 
hanya allah sahaja yang percaye cakap aku ney .
 ape kau nak dengar cakap orang sekeliling kau , kau dengar laa yee . 
mang betol ape kau cakap kekadang ckp orang betul . 
tapy aku tahu tuu sume bukan salah aku , kau hanya laa salah fahamm dengan aku .
aku percaya tuu , aku menyesal kenal diri kauu :) !
aku sendiri pon tak percaye kau ley dengar cakap orang sedang kan kau pernah cakap kat aku jangan pernah percaya cakap orang , mulot urg taley nak tutop .
tapy sekarang dea boleh bantai dengar cakap orang ,  
HAHA , 
kau sangat laa kelakar wahai lelaky ... 


*SUMPAH AKU TAK KESAH*