Wednesday, June 1

Bubbyee KL

ehhh sekarang daa bape ary bulan yee ? haihhh , kenape aku tetibee mengeluhh ney ekk ? tetibe jee perasaan aku rase tkott ney . nak tau kenape tak ?? okeyy , 27/6 neyy aku berangkat ker Kota Bharu , Kelantan . kenapee kurg tyee ? :'( 28/6 tuu aku ade pendaftaran dekat Poly-Tech Mara kalau name yg di singkat kan (KPTM) act course yg aku menx ney bkn laa nawaitu aku . hanye sekadar mengikott kate2 akak aku . tpy bile aku kaji balek course ney aku jadik tertarek pulak dgn deaa .heee, pelik2 jelaa aku ney . ehh . cerite punye cerite aku tk btau course ape ekk ? course neyy haa (TOURISM) kurg msty tau punye enn course yg aku cube jinak jinak en ney . agak best jugak laaa , aku ken laa berdikari pas ney . tpy dalaa aku tk pena idop bejauhan dgn familyy aku .ape jadik laa idop aku akan dtg . okey ker tk okey ker ? tuu kite tgk jelaa nty . msty aku rendu kan family aku , kengkwn aku . hope aku dpt jalani ney sume dgn tabah . nawaitu aku nk pegy studyy .tuu saje . tkdea bnde laen aku nk buad . hanye nak mengejar kan mase depan aku . kalau aku stay dkt bwh ketiak mak bapak aku mcm mane aku nk bejaye kelak nty ? tol tk ? ney jela care nyee , sblm aku apply Poly-Tech Mara ney aku apply Politeknik mang dpt kt Jitra , Kedah sane . same jauh . KPTM ney kwn Uncle aku yg tlg kn . kwn uncle datok , dea ney bahagian pengambilan pelaja . so mang senang laa . dea tye nak nk tuka kt cheras or bangi tk en ? tpy tape laa , course yg aku nk tu ade kt Kota Bharu jee en .terime jelaa . name pon rezeki dtg skaly je kan . hope aku dpt kejayaan dkt sane . AMINNN . . . . . . . .

No comments: