Thursday, March 31

thanks friends .

Tk sangka tak ku duga yoww :) HAHAA . Cem tajuk lagu daa neyy . Ape nk citaa ehh ? Ohh yaaa , kawan kawan aku celeb my birthdayy laa .wahhh, happy sesangatt ney . da lame tk celeb besday ney .yelaaa, da besauu laa katekan . Huhuhu XD tp pape pon aku fun gilee mlm smlm :') dengan kek kurg li , adiah kurg bg .heee, mantap wokk :') aktiviti kiturg en , lepak sunway , jalan2 , maen game sume , lepak dai makan lak kart sebelah sunway tuu . Restoran Bidara . *nak bg tiptop japp name Restoran ney haa* heeee, amai gilee doe urg kt situu .haiyoo .durg ley bantai soh tiup lilin lak , hahaa , cem bebudak lak rase nyee . Tpy tapee .aku appreciated ape yg kurg da buad kart aku smlm , heee .syam thanks tauu tepek kek kart muke aku . Habess make up aku tau , saket mate akuu . Akuu saman kau jakg tahu laa .hahah . Thankss kurg .
I LOVEE YOU FRIENDS :));

Thanks PUTERI AIFAA ♥

Psssttttt Psssstttt ! HAPPY BIRTHDAY to me yoww :) ececehh , maluu lak , yea laaa da besar kan :') adoyyy , usia da meningkatt ney .cemna ney ehh ? Hee, tapee laa setiap urg umur nye akan meningkat , tol tk ? Huhuu . Da boley kawen da neyy .hukhukk XD ! mari saya cerita tentang PUTERI AIFAA ney haa . Dea dtg tempat kejee then kebetulan aku duduk dekat cashier dea teruss bg 1 kotak ney yang berisi cupcakes , wahhhh ! Terkezutt den , cewaahhh , malu malu kucing pulak aku neyy . Huhuu . XD ! Aku appericated ape yang kau bg kt aku ney wehh , thanks a lot . Kau urg yg pertamee ney bg aku hadiah awal :) huhuu , awal gilee laa kau bg . Tapee laa , thanks again . Cukop bermakne ape yang kau bg kt aku neyy . Segan jugak nak amek , yealaa kite baru jee rapaat , tk lame pon en , kenal da lame tpy rapat tuu baru lagy en , sejak kaku keje at memory lanee laa .tpy kau yang berenti dulu, haishh . Tape laaa , thanks weh :')

thanks kak Lynda Fifiee

kak lynda :') Yow yow ! Lamee tk dapat present ney wehh . Excited lak enn , huhu .ade jugak urg nak bg adiah kart aku ney en . Btw , kak lynda thanks auww adiah en baju at chi , cantek . I sukee you . Baru nak beli baju tuu ujung bulan ney .tpy kak lynda da bg dulu daa ..ary tu crik en baju tok kwai leng i ade ckp yg bju tu cntek agak nye dea dengar then dea teros bg en ,hahahaa, suka suka :) ♥

Thursday, March 24

amek result

berdeguppp kencangg di Dada ku ini , wahhh ! Kenapee ye jadik cemney ? Okey laa disebab kan ary ney ambel result SPM aty aku berdegup kencangg skaly .haiyoo , kecewe nye aku BM Tk dpt score ape yg aku nak . Tpy alhamdulillah , keputusan aku tade yg Gagal . urg ckp ape cukop memuaskan laa result aku . akak aku yg hantar aku ker skola . DD and Betty pon ikot skaly laa cerite nye . Apee ?? Nak tau result durg ?hmm , tanye laa durg sendiri yee ? mls nk btau .heheee, tpy ape yg penting result aku cukop memuaskan even tade A , A-, A+ skaly pon :DD thanks cikgu yg telah mengajar saye selame ney . Allah akan membalas usahe cikgu yg telah mengajar kami sume . 5 Gemilang 2010 akan merinduimu PUAN HALIMAH :D mane yg nakal nakal sikit tuu biase laa kan cikgu :D . Atau name panggilan nye ''BONDA'' yg tk pernah putus ase skaly pon tok mengajar kami semua . Kami sume sayangg kan cikguu .

Thursday, March 17

kisah urg gile Kuase :D

mai cek nak habaq sikitt :p , Semalam kan kami dikejot en oleh kwai lengg yg perempuan dri subang jaya tuu suda naek pangkat . Perghhh ! Gilee laaa , bertambah POYO laa dea dgn gelaran tu kan ? Ape ehh dea nye jawatan ?? Nak tau ker ? Huhuu , >AREA MANAGER< habess laaa kami sume , dengar dengar dea nak take over kwai leng nye tmpat . Dea nk jage Memory Lane Sunway jugak , before this dea jage Memory Lane Subang Prade jee . 2 tmpt laa dea jage , bertambahh tareng laa dea . Senang nak complain sane sini at big boss . Gilee laa kau gemuk , ohh , lupe ! Suda naek pangkat ney li laaa Perfume yeee ? Kau tuu Busuk doe , tk tahan bau nyee , hihihi >,< lepass dea jage kart ML (sort form for Memory Lane) Sunway mang susa laa nk buad kepalee en , if buad jugak mangg big boss akan pat tau laa ney . Mulot tempayan laa katekan si GEMUK TUU ! Grrrrrr =____=' Kau memangg Gile kuase wehh !

Thursday, March 10

Happy birthday adet Fifie

Heyy heyy , Happy birthday my Lil Sis Fifie Hanafi kau dek jgn nak nakal nakal ehh , da besauu kan ? Pandai pk ape yg terbaek kan ? Okeyy , take care yaa sayang . dan pade sesapee sahaja yg ary jadik nye rini HAPPY BIRTHDAY GUYSS ,
I LOVEE YOU + SAYANGG :))MUAAAHHH;

Happy birthday My Lil Sis Eraa

Heyy yoww :DD Morningg peepss , adoyy . Sejak akhir akhir ney selalu post pepagy butee kan ? Pasty tade urg nak bacee aku punyee blogg . Habess laa ini blogg , berabok nty :p btw , today birthdayy my lil sis Era may allah bless you dear , Adet Eraa . Comel laa dark kecik neyy , Hot stuff kott kart KL sanee tuu , haiyoo , amai sgt urg kenal deaa tu , esh esh . Jage diri tauu adek , jgn dok merayap jee , pilih kwn yg betol . Ape yg berlaku at diri adek sebelom ney jadik kan tuu sume teladaann okeyy ? Jgn buad tatau jee pulak . Just Be YourSelf okeyy Sayangg . I LOVEE YOU + SAYANGG :))  

Wednesday, March 9

selamatt pagy semuaaa :D

Udah smpay sunway neyy , sedang menunggu mase yg tepat tok bekerje .hekhek :DD tetibee jeh kan .haiyaaa , samekom tade hey tade .tetibe udah kan ? Tk pena dibuad urg laa aku neyy . Heeee , okeyy , nak btau sikit neyy haaa . Ary ney adeh stock take , msty penaadd gilee ah en , tpy tape aku masok kul 10 so , tade laaa penat sgt .mase tuu da sekeratt jalan laa kott kerje nyee .urg urg HQ amai gilee turun padangg tok membantu kerja2 neyy sume . nak cepatt siap laa akte en . Urg cina en tk suke buad kerje lambat lambat . Durg nak cepattt jee . Yg durg nak tau kerja dea SIAP ! Tuu jee durg tauu . Tape laaa, name pon kerja bawahan durg kan . Kene laa ikott ape durg nak . Tol tak ?? =_____=' Btw , perott aku lapaaa sgt sgt neyy . Krockkkk krockkk krockkkkkkk perott ku berkumandangg , HAHAHAHAAA :DD

Sunday, March 6

Happy birthdayy Beby Iera


I LOVEE ZUZUE + IERA :))  
heyy yaa .. Good morningg peepss . Morningg ker ney ehh ? Yelaa kott . Heee , today my dear birthdayy yoww , 【Beby Iera Sayangg 】 yang ker berape ehh neyy ? Hehee, badan nyee kecik tapy da besarr daa dea , jgn tk caye lak okey age dea da 17 tahunn , hihihi . Comel sgt dea neyy , walaupon kite da jarang lepak same en , kiturg salu contact each other . Btw , I REALLY MISS YOU BIE :'( i hopee kite leyy spend time together cem duluu yee ? Chichi , zuzu and yuyu sgt rendu en time deduluu :'(

Saturday, March 5

baby boyy or baby girl ??





woot woooottttttt :') Aty yang sgt gembira yg tidak dpt digambarkan . Sebentar sahaja lagy aku akan mendapat anak buah lagy surgg , weeee =p Ntah lelaki ataupon perempuan en ? Kalau dpt perempuan akan ku hiass diri deaa . Ehhhh ! Apee seronokk nye laaa . abg aku ckp kalau baby girl diberikan nama yang aku bg . Iaitu "Qairaa Qaliesyaa" yang membawa maksod Soleha , kuat iman , pemurah . if laa baby boy abg aku nak bagi name "Qaid Qushairy" yang membawa maksod ketua pemimpin . Fulawehhhh , dasyatt kan erti name tuu :D abg aku tk kesaa laa if dpt baby boy ker baby girl ker dea tk kesa . Anugerah yg Maha Esa haruss laa diterime nyee :DD Sudaa laaaaaaaa .....

Thursday, March 3

=______='

Heyy peepsss ! Tk baek lak hey hey neyy enn , HAHA :DD ASSALAMMUALAIKUMMMMMM , jawabb tau kalau tk jawab nty bontott kurg belubangg , hakhakkk ! Cemneyy .cem serabott jee citee aku neyy haa . Haishh , cemna ehh nak mule en bndee . Actt , ape yg aku ingin kan ehh ? Yelaaaa, hampeeerr seminggu aku berdiam en diri aku neyy haaa . Adoyyy =____=' Aku buntu plus plus serabott memikirr en bnde neyy haa , aku masehh tiadee jawapan yg tepatt untokk membuad keputusann . Bileee laa agak nyee aku akan settle en probb aku neyy haaa . Eshhh ! Aku pon tatau laa wehh ape probb aku sbnr nyee . Aku sendiri pon tatau , ney kan nak citee at kurg . HAHAA , lagy laa aku blurr kann . Bkn aku tk syg en dea , aku sayaaaaannngggggg sgt sgt at dea , tpy ntaaa laaa . Aku sendiri tiadee jawapann nyee . Tpy aku tidakk laa bolee sia sia en urg yg sayangg kan diri kitee neyy haaaa , esukk lusee aku pulak yg kene en ? Siape tahuu , tol tak ? =D *tolongg laa hamba Mu ini Ya Allahh* GONEEEEE !