Sunday, January 23

dapat belajaa ,

hello hello hello ,
Nak tau tk sejaka ku keje neyy en mcm2 urg laa yg pena aku jumpe . Ade urg yg elok elok laa kan , adeh yg cem sial tuu ? Opsss ! Terlebih sudaa , but kenyataan tauu ! Saket aty jee dgn durg tuu . Grrr ' drpd aku neyy seurg yg panas baran teros laa aku jadik seurg yg penyabaarr , HAHA ! :DD 
 EHH , kurg nak tau tk aku daa pandai rapping and bud paper bag tauu , WAHHH ! Seronok jugak laa en dpt buad bnde tuu sumee . Senang jee , aku ingt kn susa laa sgt sgt kan . Padahal senang jeh loe, kurg nak belajaa tak ? Mehh laa belaja dgn aku . :p cume 1 bnde jee yg aku tatau nak buad , nak tau tk ape dea tuu ? Haaaaaaaaaaaaaaaa, buad rebeenn . Grrr . Susa sgt sgt loe , mls aku nk belaja daa . Cukop laa sekadar rapping and buad paper bag . HAAAA , lupe lak . Aku jugak da pandai jadik cashier , heeeee .bile duet short mang best laa kan , ahaks ! Urg kart situ punn the best , sporting gilee laa :) 
 Okeyyy , habesss daaa neyy :') nexttttttt ~~

No comments: