Monday, January 24

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR CIFAA :

hope may ALLAH bless youu , Walaupun kte da ak rapat cem dulu aku tetap SAYANG kan kao dohh . RENDU kao sangat sangat . Jangan makan banyak banyak aw nanty kao maken GEMUK . HAHA ! CHEERSS :D

Sunday, January 23

dapat belajaa ,

hello hello hello ,
Nak tau tk sejaka ku keje neyy en mcm2 urg laa yg pena aku jumpe . Ade urg yg elok elok laa kan , adeh yg cem sial tuu ? Opsss ! Terlebih sudaa , but kenyataan tauu ! Saket aty jee dgn durg tuu . Grrr ' drpd aku neyy seurg yg panas baran teros laa aku jadik seurg yg penyabaarr , HAHA ! :DD 
 EHH , kurg nak tau tk aku daa pandai rapping and bud paper bag tauu , WAHHH ! Seronok jugak laa en dpt buad bnde tuu sumee . Senang jee , aku ingt kn susa laa sgt sgt kan . Padahal senang jeh loe, kurg nak belajaa tak ? Mehh laa belaja dgn aku . :p cume 1 bnde jee yg aku tatau nak buad , nak tau tk ape dea tuu ? Haaaaaaaaaaaaaaaa, buad rebeenn . Grrr . Susa sgt sgt loe , mls aku nk belaja daa . Cukop laa sekadar rapping and buad paper bag . HAAAA , lupe lak . Aku jugak da pandai jadik cashier , heeeee .bile duet short mang best laa kan , ahaks ! Urg kart situ punn the best , sporting gilee laa :) 
 Okeyyy , habesss daaa neyy :') nexttttttt ~~

DSLR

ohh DSLR . Bilee laa aku akan dapat kan kauu neyy haa ? Kau tunngu sajja yee , aku tengah kumpul en duet neyy haa tok dapat kan kauu , Bilee aku da cukop duet nty aku akan dapat en kauu jugakk yee :) wahh ! Besar betol laa hajat aku ney ha tok dpt en kau . Mahal kan , susa wowww . HAHA , bole ker aku dpt ? Arap arap dapat laa yee , and bnde ney akan menjadi kenyataan suatu ary nanty . Menjadi milik aku buad selame nyee , HAAHAA :DD .

Saturday, January 22

adek baruu sayee :))

ohh hello peeps :'D ! Rini kan era daughter nak jadik en I sebagai akak angkat dea auww , wahhh! So sweet :') tk pena tego act but bile I send status kart FB dea msty maen like like gtuu . I pun cem pelik laa kan , soo pagy tdy laa I tanye dea hang ker today then dea pun ckp maybe hang koyt . I ckp kart dea papehal contact jelaa kan then dea pun ckp lahh "bak sini number" I pun bg jelaa dkt inbox FB dea . Then dea misscall . I ingat kan dea sombong tauu yelaaaaa, dea nye muke nmpak sgt sombong nye . HAHA *tula urg ckp jgn menilai urg sblm kenal kan , kan da salah sangke terhadap urg laen . Selalu nmpk dea dgn mellissa dkt pavi tuu haa . I mls nk tegor tegor . Segan kan , tk cantekkoyt weh I nak bebanding dgn durg tuu . I pelik jugak adeh jugak urg nak jadik en I akak angkat dea kan . Heeee , Lame lame dea tag nama I dkt FB dea nak jadik en I akak angkat dea , soo I pun on jelaa kan . Heeeee, Habessssss ~