Wednesday, December 29

start kejee :)

Haaa, rini aku da 3 ary bekeje dkt sunwayy . Tayah tauu lahh kart mane okeyy ? haaaa ? Apeee ? Kurg nk tau jugak kep aku keje kart mane ? Adoyyy , nty kurg dtg tmpat aku ? Malu laa aku kan . HAHAA -,-' tapee aku btau jelaa okey ? Make sure kurg dtg beli tau ? weee~
Aku keje kart 'MEMORY LANE' da skaly jee aku btau okeyy ? So, agak best laa jugak aku keje at sinie , aku tk pena carikk pun, but putry aifaa yg masuk kan aku , wahhh ! Best giler , urg yg sibok sibok carik keje tk dpat , yg aku ney ? Tk crik pun da dpat , ALHAMDULILLAH ' pass ney susa lahh aku nak kelua lepak sane sini , da kejee kan . Then , gaji punn not bad . Kalau rajen lgy byk laa dpt nyek kan ? Best best :)

Dalaaa , aku nak masok keje ney. Byett :)
I MISS YOUU A LOT BIE , BEBY IERA , ZUZU , CIFA , YUYU , .. PLEASE DONT LEAVE ME ALONE . :'( . Iera da jauhh dgn kite kan zuzu ? :( sob sob sob ...

Tuesday, December 14

Last day school :)

Yeaahhhh , knp aku suke sgt neyy wehh ? Nak tahu kep ? Mai aku habaq sikit at kurg :) maklum lahh da habes school neyy kan ? Goyang kaki mehh aku at ruma neyy . tapy taley lah goyang kaki sgt en , yelaaa , aku kene carik kejee mehh . Da taley nak arap duet mak apak lagy , botak lak pale apak aku ty , maklum lahh kami bukan urg senagg kan . ' dengan nada yg rendah ' ahaaa , okeyy pash ney aku da tak school , da taley nak lepak sane sini daa neyy . tmpat lepak aku skunk kart tmpat keje sajja laa . Haha , kelakaa kep ? Tk pun , aku tk buad lawak punn lahh -__-
Msty aku rendu punye dkt kengkawan aku kan . Tpy tape kami maseh bole berjumpe nty :)) dengan care buad lahh reunion kan kan ? Ape susaa enn . Mase last dayy school tuu en aku and kengkawan lepak japp . Maseng maseng kua dewan awal tpy tanak balek yelaaa , pas ney da tade nak lepak lepak lagy kai baju school sumee :) ahaa ,
Dalaa , ney sajja yg aku nak ceritee act . Hahaa . Bosann kan :)

=> I'll miss youu all my friends especially 5 gemilang 2010 you all the best :))

Wednesday, December 8

Abg aku excident :(

Ehh , pagy tady mama dpt call from abg and abg teros ckp dkt mama abg excident . Mama teros kejot aku dgn perasaan yg gementar . Knp neyy ma ? Abg kau excident and dkt HUM . Fuhh , aku rase terkejot and call akak and ayah . Tggu durg balekk teros lahh pegy HUM . Naseb lahh tk terok sgt , motor yg terok . Adoyyy ,
Pity youu bro . ^_^
tgah ary tady abg da balek .
Mcm mane ehh ley jdy ? Kate nyek dea terlaggr
batu kart jln mtr kt mane tahh . Hahha . Lupe pulak neyy haa:)
Tape yg penting kauu selamat okeyy abg ?
Syg kauu lahh ngekk .