Saturday, October 9

ohh YUYU :((

okeyy !
I write this blog just for yuyu onlyy , but if you'll nak bce jugak tape lah . Bce smpai lebam okey ?
Hary ney aku dapat msg dri yuyu . 9/10 time 3:59 pm .
Pelik lak toe msg dea , kenape yea yuyu text aku cem ney “if nak shopping or hangout jgn ajak dea da” woww ! Shockkk jugak aku dibuatnye . Dea jeles kep tgk aku hang dgn zuzue and iera sume ? Tpy da lame kot tk hang dgn durg bedue toe . Aku hang pun dgn kwn laen bkn dgn durg toe . Haihhh =.= ' *pelikkk
Bkn aku tk ajak dea hang , ble chi text or call ajak yuyu hang seribu alasan yuyu bg dkat chi . Keje lah , jage anak buah lah , tk ley kelua lah , mcm mcm lgy . Toe yuyu nak salah en chi lgy kaa ? Hadoyyyyy , *peningggg pale neyy haaa .
Yuyu tahu tak chichi , zuzue , iera rendu and sayangg en yuyu tao . Tpy kne yuyu ckp cemtoe ? Kecik haty chi ney pas bce msg dr yuyu toe . Yuyu tahu tak satu mlm chichi menanges sal yuyu . Naseb lah zuzue ade cool en chi , if tkde zuzue tktao lah ape nk jdy dgn chi mlm uhh . Huhh !! Thanks zuzue , im appreciated what are you doing to me . . Thanks againn biyy . SUMPAH chichi sayangg sesangat at yuyu , yuyu tk npk kep sume toe haa ? Tpy kenape yuyu sgop ckp cemtoe at chi ? Seolah olah chi tkda gune bg yuyu en . :((
Tension gile doe chichi , dalaa dgn spm lgy , yuyu pulak mcm neyy . Kenape lah buad cem ney haa ? Zuzue ckp buad ape nak menanges pasal kawan en ? Bia en saja , kwn bole carik . Tapy en zue susa nak crik kwn sejati . Mang lah senang nak crik kwn , tpy kwn sejati toe susa sesangattt . Grrrr -.- '
Thanks for everything YUYU :((

No comments: