Wednesday, September 29

my story '

heyyy peppss !
Todayy en paper agama aww , agak laa senangg itu paper en . Tapy tktao laa cemna dengan result kelua nanty kan . Hope sgt luluslaa okeyy ! Kelaka lahh time jawab paper tady , ramai giler yg tnye jawapan , HAHA ' tpy aku still okey lgy *kononyee laa -.- ' masuk jee section B paper 1 hampehhh nak jwb , yelaaaaaaa , dea tnye bahagian bahagin mengenai tokoh tokoh ney sume , mang malaslaa aku nk buad en . Bace bab tue pun tak . Malas lah nak ingat tokoh tokoh ney sumee . Grrrrr ! Itu jelaa yg tk boley jawab ((: yg laen alhamdulillah laa boley jawab . Senangg lah jugak en . . .
Wahhhh ! Balekkk jea schoo pukul 1;05pm daa kelua school smpai rumaa awal laa . Pukul 1;30 da sampai . Sampai sampai rumah jeb tengok dekya tkde . Dalaa kuatt menanges dekya neyy . Sape dekya neyy haaa ? Dekya ney nama singkatan jee pun . Nama betol dea "NUR ALIYA AMANI" ♥sedap en name dea ?? Mak aku yg jage dea . Dea dox depan rumah aku jee pun . Anak cikgu kott . Abg dea baek jee , umor 4 tahun , senyap , tk byk ragam pun , if dea byk ragam aku tego jee dea diam laa .. HAHA ' smpai en mak ckp aku ney singe betine . HAHA ' dekya tue , umor dea 3month going toe 4month . Okeyyy ! Dekya tk dtg pulak hari neyy . Seronk gile laa . Mak aku ckp mama dea cirit birit . Rilexlaa aku hari neyy kalo tk en , tk cukop rehat aku neyy . Mak aku pun same . Jahat en aku ney , tapy dea comel sgt ohh , rase cem nk ggt jee dea tue . Kdg kdg rase cem nk tampa jea budak uh . HAHAHA ! hmm , tk bole woww ! Anak urg toe . Matyy kang aku kene saman jakg dgn mak apak dea . (: mang tkley laa en , walau cem mane skaly pun aku tetap sayangg itu budak kicikk .
♥♥

No comments: