Monday, July 19

bermandy mande .




12pm aku , shasha and abg shah pegy bermandy mande dkart sg. Congkak . 
Best nyek lepak ngan durg walaupun kturg pegy bertige jehh , tapy mang best lahh aku cakap . Ahaaa :D !
Kturg pegy mandy tempat atas skaly . Heeee , sampai2 sane jehh terus makan . 
Kebuluran org cakap. Naseb lahh aku bawak bihun goreng ,Abg shah bawak keropok keropok jeh . 
Beli jeh laa . Aku jehh yg rajin . Ahaaa . Pas makan baru lahh terjun .Sampay lahh pukul 4 kturg berendam tue pun hujan . Kalo tak hujan nampak gaye nyek mang dox berendam jehh , ahaaaa .
Lebat wowww hujan , kturg pun pegy tuka baju , then balek lahh . Abg shah tanye nux pegy mane ?
Then aku cakap taktau lahh . Abg shah ajak pegy karaoke , mang kene lah tue .Dalar takde suare time tu . Huhuhu . Nyanyi jelaa , Bak kate nadia redahh jehh . :D :D . 
Suara abg shah MANTOPWOWWW !! SEDAP .

Saturday, July 17

HAPPY BIRTHDAY IZZAT ;)

16 JULY 2010


HAPPY BIRTHDAY IZZAT my classmate :)
happy birthday to you again :)
hope you happy okayy , hope youu succes in your life , 
GOOD LUCK for your SPM this year yaww :)
happy 17 years old . i hope you always smile , take care your self , kau lahh kawan aku , thanxk beri aku semangat time aku didalam  kesedihan ..



mood ; kawan :)

kem WIRAJAYA



hey hey !! baru jehh balik dari kem nyp ;)

WAHHHH !!sangat sangat penat aww , tapy sangat best ,
gile best lahh WIRAJAYA buad memang tiptop  wokk !!
kami sume gerak sane around 8 lebey sampai sane around 10 lebey ,
sampai sampai jehh sane letak beg dalam khemah then berator cem kawad da ,
naseb lahh aku tahu kawad cemna enn , luckly !
lepas jehh kawad pelatihpelath kenalkan diri mereka then kami sume masox dewan yang telah disediakan olehh WIRAJAYA then agihkan kumpulan .
jadilah 6 kumpulan dari 105 ahli ... aku da pun dapat kumplan , name kumpulan kami adalah 'HARIMAU MUDA' awwwwwwwwwww !!!
kenapa kami beri name 'HARIMAU MUDA'
sebab kami sume muda muda anddd comel comel , hahha . *PERASAN* 
name nyp bertemakan garang , ganas tapy comel .
WAHHH ! kene lahh tue kan kan ??
lepad jehh agihkan kumpulan ,
kenal kan ahli kumpulan sume and kami berdebat  . ahaha ! ;D
macam macam aktiviti kami buad .BEST gilee asik makan jehh kart sane . 
sampai lahh malam kami buad aktiviti , pash solat maghrib en adeh ceramah sume , 
sampai lah kami sume megalirkan air mate kerana penceramah soh mengenangkan ibu bapa yang berada diruma  .. Huhhhh !!!


sedihh dohh time tuu , pash tu pukul 12a.m pulakk kami redah HUTAN wehhh ! night walk !  
sangat takotttttttttttttttt ! mule mule tanak masokk ,
bile da adeh kart dalam hutan tuu tanak kua pulakk . kami sume kene tutup mate awww , berjalanlahh . ;)
bile sudaa ditiggla surang surang dalam hutan 15minutes kami sume kene jalan balik ke khema tapy surang surang kami kene jalan . GILEE LAHH !!
ta pena dibuad urang lahh :) !!
thankx god aku berani . aku ta menangiss :) .
kene puji lagy tuu  . HAHAH !
macam macam HANTU aku jumpe  HAHAHA !
KELAKAR (+) TAKOTTTTTTTT WEHH ! tue malam pertama .
habis saja selesaii dalam pukul 3.30a.m .
kami sume masokk lahh khemah tidoo , amai yang menangiss awww , hahhaa .... penatt gilee lahh .
bangun pukul 6 mandi then solat subuh , pukul 8 lebey senaman pagi then makan pagy nekpez lahh kate nyekk ! HAHAH !
lepas kami makan pagy kami sume buad aktiviti hutan lagy .
kami sume buad persiapan makan tengah hari . 
masak sardin dalam buluhh . WAHHHH !
BEST GILE LAHH , TERBAEKK WOKKK !
pash jehh masak , makna , then buad aktivti mencabar sebelum 
kami sume dapat mandy sungai . HAHA !
berlarik larik pelatih takoytt kene tarikk masok sungai , HAHA !
Aku lahh kepala nyekk . tapy ta bolee larikk maneh durang sume  
tetap ken . habez basah pekatih pelatih .. KESIAANNNNN !!!


pash mandy kami naek ke khemah then solatt zuhur 
then kemas kemas tok balekkk .
kami sume dok khemah untuk  penutupan perkhemahan 
WIRAJAYA yang TERBAEKK wokkk !
tuee pulakk saat yang paleng menyedihh kan kerana kami sume berpisahh balikk ke ruma masing masing . huhuhu !
kami sume berpelukan dengan cikgu PEREMPUAN sajja okeyy ;)
TERIMA KASEH CIKGU CIKGU kerana mengajar kami ,
memberi kami ilmu walaupun tidakk lame kami bersame  .
2 hari 1 malam saja . tapy macam ,macam kami dapat dari cikgu  .
            'SEMOGA KAMI DAPAT BERJUMPA LAGY' . 

BYE BYE !

chimoxx
mood ; happy + sedihh

fever :(

wahhh !! 
dekart seminggu da aku demam nyp , 
cemna ney yaww ??
besukk mahu pegy kem sudaa .
alaaaaaaaaa , cepat lahh baekk 
demam nanty ta larat pulak 
nak buad aktiviti2 kart saneh . haiyaaaaa .
ta saba2 pulak nak pegyy kem !! 
wahhh !! , sangat  BEST  wowwww !!


chimoxx
mood ; demam ;(