Wednesday, May 2

Balek Kampung

 


hello hello blogger's ,

macam mana kamu hari ini

ada sihat kaa

#ehh kenapa aku cakap macam bangla dah ney , hihii ,

harap harap anda sihat selalu lah yeh , kamu nak tahu tak chichi baru jeh balik dari kampung ney haa .

Balik balik jeh dok kemas rumah lepas tuh bukak laptop , takde kerja lain dah . Ney jelah aku punya kerja harian . study tak nya ,pdahal dah nak exam dah ney .

Mati ah aku kalau aku tak study . aku nak jawab ape nanty , haishhh #mengeluh kejap# kawan kawan yang lain semua

dah study aku jeh tak start start lagi ney haa .

InsyaAllah lepas ney aku start study .


korang nak tahu tak aku balik kampung kejap jeh pun tapi rase macam

lama tau duduk kampung yelaa duduk dengan family dan My Love kan ,

macam tak percaya jeh si dia ikut chichi balik kampung .

Happy sangat sangat

pergi tengok sedara sakit lepas tuh pergi
kolam ayer panas dekat Alor Gajah, Gadek .
First Time g selama 18 tahun balik kampung , tak pernah pergi sana .
best gilee kolam kat situ ,
rasa nya ni jeh kot aku nak share
hope korang layan ahh gambar gambar yang aku nak post kan ney .



Kisses Myspace Comments DI RUMAH NENEK 


SAYANG WITH MY MOM 


MY GRANDMA AND MY MOM 


JUST YOU IN MY HEART 



MY FAMILY 

Kisses Myspace Comments

I Love You, I Love You from the bottom of my heart. 
When i close my eyes, 
i see only you. When i open my eyes, i want to see you. 
You are in my heart and I Really Love You.   


 




Monday, April 23

FinaL Exam is Coming !!


heyy Blogger's sekalian:r:
hari ini chichi nak beritahu yang chichi masak tau , 
hihii <suka >
nak tahu tak chichi masak ape , 
okey chichi masak ayam masak merah  untuk hidangan chichi , 
Bf  and BFF -Zetty-  . 
Lame dah tak memasak untuk orang ni haa :face26: 
yelaaaa , duduk rumah mak jeh yang masak ni dah 
duduk bujang ney kena lah masak sendiri kan ,  Sedap :face26:
~~ cewah duduk bujang konon ~~ 
okey lah ~~
act , bukan ini yang chichi nak kongsi 
dengan kamu semua Chichi nak beritahu disini bahawa Chichi 
dah nak Final Exam , Wahhh , takutnyaa banyak 
benda nak kena cover balik . 
Banyak dah benda tertinggal subjek . 
Apa nk jadik lah dengan aku ney :face47: . 
Makin malas dah aku ney haaa . 
Mintak-2 lah pointer still maintain . 
Kalau pointer turun malu wehhh :b: , 
Chichi dah janji pada diri Chichi yang 
Chichi akan buat yang terbaik final nanty . 
Acong  pun dah janji dengan Chichi  supaya dia 
nak study leklok and dapatkan pointer yang tinggi . 
Supaya sama-2 boleh naik ker pentas untuk mengambil Anugerah lagi 
Yeahhhhhhh !!  
Insyaallah Sayang we can do it . 
Start Final maybe 7hb and habiz Final on 17hb, 
Maybe ??? 
sebab jadual akan ditukar . 
TQ !!
JUMPA LAGI !! 

Monday, April 2

Terengganu + Surprise !!

 

hai , apa khabar semua :s:  
harap korang semua sihat sentiasa lah yeh , 
YEAHHHH  :119: :119: buat ape jeh pergi Terengganu yeh :s::s:
saja jeh jejalan dengan Acong  
and kengkawan Acong . 
Dorang nya plan tapi Chichi ney menyibok jeh ikot , 
hikhik :face42:  :119:  yelaaa ,
Acong  dah ajak kan kito ikutt jo . 
rugi kalau kite tak ikut mereka bejalan kan , hehee , 
baek kite ikot jeh kalau tak kite kene tinggal kat rumah sorang sorang kan . 
Banyak tempat kita orang pergi . 
Tak terungkap lah , hehe , takpe ahh . 
Nanty korang tengok gambar gambar :b:
yang chichi nak paparkan 
tuh pepandai ahh korang nyatakan 
kat mane nama tempat tuh , 
chichi bukan tahu sngat nama kat sana tuh kan  
yelaaa bukan orang sana lah kata kan , 
g Jom Heboh memang heboh ahh kat sana , 
cume booosannnn sikitt :r: :119: 
lepas tuh g jejalan bandar Terengganu kawan Solah :73: bawak kan , 
malas ahh nak btau kat mana nama tempat nya . mrgreen


 DI LATAH TEMBAKAH :face42:


 HAPPY BIRTHDAY TO ME , 
SURPRISE :119::119:


 MASJID KRISTAL , TERENGGANU


 PANTAI , ?


 I LOVE YOKisses Myspace Comments